+31 (0)78 737 0323 info@cucu.nl

BEZORGEN – AFHALEN

DONDERDAG T/M ZONDAG

Helaas is ons restaurant vanwege de maatregelen rondom COVID19 tot nader order gesloten. Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid om onze rijsttafels bij ons af te halen of te laten bezorgen in Zwijndrecht, Dordrecht Centrum en Hendrik-Ido-Ambacht. Zo kunt u ook thuis genieten van een tafel vol lekkers!

LET OP! De bestellingen kunnen wij dezelfde dag tot 15.00 uur aannemen en bezorgen. Na 15.00 uur kunt u telefonisch contact met ons opnemen en bespreken wij de mogelijkheden voor de avond graag met u.

CUCU & ABRAZO

Koken is een middel om mensen te verbinden. En waar verbinding is, ontstaat iets, zoals nieuwe vriendschappen. Met een glimlach vertellen wij dat we er een nieuwe vriendschap bij hebben, namelijk met Abrazo in Hillegersberg. Op een van de mooiste plekjes van Rotterdam, aan de Bergsche Plas is Abrazo de plek waar je normaal gesproken samenkomt om te proosten en heerlijk te eten. Alleen nu natuurlijk even niet. Wij trappen niet op de rem, maar gaan vol gas! Samen hebben besloten om de handen ineen te slaan en Hillegersberg pure happiness te brengen in deze donkere tijden. Onze kokkies staan de komende tijd iedere ‪donderdag tot en met zondag‬ klaar om samen met Abrazo de lekkerste rijsttafels te bereiden.